Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Neem contact op

  BK

  Budget Kerstbomen is ontstaan vanuit de steeds groter wordende vraag naar het online bestellen van kerstartikelen bij Tuinwereld in Dordrecht. Door het uitgebreide assortiment dat dit tuincentrum te bieden had is besloten de activiteiten ook online uit te breiden om zo de klanten beter en op meer manieren te kunnen bedienen. Eerst lag de focus op h Toon meer

  Merken

  Geschikt voor

  Werkt op

  Kleur verlichting

  Lengte snoer

  Prijs

  -
  48 Producten

  Budget Kerstbomen is ontstaan vanuit de steeds groter wordende vraag naar het online bestellen van kerstartikelen bij Tuinwereld in Dordrecht. Door het uitgebreide assortiment dat dit tuincentrum te bieden had is besloten de activiteiten ook online uit te breiden om zo de klanten beter en op meer manieren te kunnen bedienen. Eerst lag de focus op het bedienen van het gebied rondom Dordrecht maar hier kwam al snel verandering in. Binnen een jaar werd een netwerk opgezet waarmee wij iedere dag de mooiste kerstartikelen bij klanten kunnen afleveren.

  Vanuit dit netwerk van leveranciers en vaste klanten kunnen wij razendsnel de laatste trends op het gebied van kerst vinden en aanbieden. Door de steeds groter wordende vraag naar het gemak van het online bestellen van eenieders favoriete producten is er een grote vraag ontstaan bij zowel vaste klanten als nieuwe klanten. Op deze vraag willen wij inspelen door het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken zonder ook maar één moment de klantwens uit het oog te verliezen, Kwalitatieve kerstartikelen voor een budget prijs.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking