Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken!

  Neem contact op

  Winterse sferen met een besneeuwde guirlande

  Een kerstguirlande is eigenlijk een ander woord voor een kerstslinger. Deze kerstslinger is gemaakt van groenmateriaal, deze kerstslinger hang je dus ook niet in de kerstboom. Een kerstguirlande leg je in het raamkozijn, hang je aan de voordeur of draai j Toon meer

  Merken

  Kleur

  Lengte

  Materiaal

  Met lampjes

  Serie

  Prijs

  -
  6 Producten

  Besneeuwde kerst guirlande

  Een kerstguirlande is eigenlijk een ander woord voor een kerstslinger. Deze kerstslinger is gemaakt van groenmateriaal, deze kerstslinger hang je dus ook niet in de kerstboom. Een kerstguirlande leg je in het raamkozijn, hang je aan de voordeur of draai je om de trapleuning. Uiteraard bestaan er ook guirlandes die gemaakt zijn van natuurlijke takken, maar deze gaan niet zo lang mee als een guirlande gemaakte van kunsttakken. Deze guirlandes zijn tegenwoordig niet meer van het echt te onderscheiden. Om in de winterse sferen te komen hebben wij ook kerstguirlandes met sneeuw in ons assortiment. 

  Winterse kerstguirlande met of zonder verlichting

  In ons assortiment hebben we verschillende besneeuwde kerstguirlandes. Naast een guirlande met veel of weinig sneeuw hebben we ook guirlandes met of zonder verlichting. Als je kiest voor een besneeuwde guirlande zonder verlichting kan je deze uiteraard ook nog zelf aankleden met lampjes. Maar hoe makkelijk is het om direct een guirlande met verlichting te kopen, hier zitten de lampjes direct mooi verspreid in. Het is uiteraard ook mogelijk om de guirlande aan te kleden met andere kerstversiering, denk bijvoorbeeld aan kerstballen en kralenkettingen. 

  Sfeervolle versiering met een guirlande

  Kerstmis is de tijd van warmte, sfeer en gezelligheid. Iedereen wilt zijn/haar huis en/of tuin weer helemaal in de kerstsferen aankleden. Een guirlande is de perfecte kerstversiering voor in het raamkozijn, bij de voordeur, op het dressoir, op tafel of aan de trapleuning. Hang een besneeuwde guirlande aan de trapleuning en je zorg voor een trappenhuis in winterse sferen. Leg een guirlande met sneeuw en verlichting in het raamkozijn en je zorgt direct voor een sfeervol en verlicht raamkozijn. Een guirlande aan de voordeur zorgt ook voor een hele warm sfeer. Wanneer er visite komt worden ze direct in warme sferen ontvangen.

  Een goedkope kerst guirlande met verlichting kopen bij Budget Kerstbomen

  Wil jij dit jaar een besneeuwde kerstguirlande met of zonder verlichting in jouw huis? Bestel dan nu een goedkope en kwalitatief goede kerst guirlande met of zonder verlichting bij Budget Kerstbomen. Het voordeel van bestellen in onze webshop is dat je zelf de deur niet meer uit hoeft. Kies op je gemak thuis jouw guirlande uit en dan zorgen wij voor een snelle en goede levering.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking