Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Clusterverlichting voor in de kerstboom

  Kerstverlichting is ideaal om meer sfeer naar jouw huis of tuin te halen tijdens winterse dagen. Clusterverlichting is kerstverlichting waarbij de lampjes op het snoer dichter op elkaar zitten dan bij reguliere kerstverlichting. Micro-cluster verlichting Toon meer

  Merken

  Geschikt voor

  Werkt op

  Kleur verlichting

  Lengte snoer

  Prijs

  -
  2 Producten

  Clusterverlichting voor in de kerstboom

  Kerstverlichting is ideaal om meer sfeer naar jouw huis of tuin te halen tijdens winterse dagen. Clusterverlichting is kerstverlichting waarbij de lampjes op het snoer dichter op elkaar zitten dan bij reguliere kerstverlichting. Micro-cluster verlichting of toch reguliere verlichting? Om jouw tuin gezellig aan te kleden kun je gebruik maken van verschillende vormen verlichting. Bij reguliere kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes gemiddeld zo'n 7,5 cm. Bij micro-cluster verlichting ligt deze afstand lager op zo'n 2 cm en bij clusterverlichting is de afstand korter dan 1 cm. Hiermee is de lichtopbrengst een stuk hoger bij clusterverlichting terwijl het snoer bij reguliere kerstverlichting een stuk langer is. Kortom, voor een ieder iets wils bij Budget Kerstbomen.

  Meer sfeer met cluster kerstverlichting

  Als je aan kerst denkt, dan denk je direct aan kerstverlichting. Een kerst zonder kerstverlichting is niet in te denken. Kerst is namelijk de tijd van gezelligheid en sfeer en dit wordt voor een groot gedeelte tot stand gebracht door kerstverlichting. Kerstverlichting bestaat in de regel uit kleine lichtbronnen dicht bij elkaar. Denk aan kerstboomverlichting, waarbij talloze klein lampjes op een snoer zitten. Deze kerstverlichting kan voor allerlei kerstversieringen gebruikt worden, zoals een kerstkrans, in een windlicht met kerstballen of gewoon gedrapeerd over een dressoir. Met cluster kerstverlichting kun je nog meer sfeer creëren.

  Cluster kerstverlichting kopen voor meer kerstsfeer

  Kerstverlichting bestaat dus meestal uit een snoer met lampjes. Maar hierin zijn verschillende soorten te onderscheiden. Er is de reguliere kerstverlichting, waarbij de lampjes op ongeveer 7,5 centimeter afstand van elkaar staan, maar ook cluster kerstverlichting. Bij cluster kerstverlichting staan de lampjes op een afstand van 1 centimeter van elkaar. Dit heeft grote voordelen. Op een snoer passen hierdoor veel meer lampjes. Het snoer hoeft bij cluster kerstverlichting niet zo lang te zijn als bij reguliere kerstverlichting. Meer lampjes dichter op elkaar zorgen voor een hogere lichtopbrengst en dus ook voor meer sfeer en gezelligheid. Cluster kerstverlichting kopen is dus zeker het overwegen waard als jij ook meer gezelligheid in huis wilt halen.

  Goedkope cluster kerstverlichting vind je bij Budget Kerstbomen

  Ga je de komende kerst voor cluster kerstverlichting, dan weet je zeker dat je geniet van veel meer lampjes op een snoer. Je haalt letterlijk de sfeer en gezelligheid in huis met cluster kerstverlichting. Het is zelfs jammer dat de kerstperiode maar zo kort is. Maar dit geldt niet voor de aanschaf van goedkope cluster kerstverlichting. Bij Budget Kerstbomen kun je het gehele jaar terecht voor je goedkope cluster kerstverlichting. Wij hebben keuze uit diverse soorten cluster kerstverlichting, tegen scherpe prijzen, diverse hoeveelheden lampjes en met stekker of op batterijen. Maak je keuze voor cluster kerstverlichting en geniet komende kerst van sfeervolle en volop verlichte dagen. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking