Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  IJspegel kerstverlichting

  Door de jarenlange ontwikkeling van ijspegelverlichting is deze steeds echter geworden en bij sommige vormen is het net of er echte (verlichte) ijspegels aan het dak hangen. Dit geeft een gezellig en winters gevoel. Bij Budget Kerstbomen hebben we een rui Toon meer

  Merken

  Kleur snoer

  Prijs

  -
  3 Producten

  IJspegel kerstverlichting

  Om jouw huis wat op te vrolijken tijdens de donkere dagen kun je ijspegelverlichting langs de rand van een schuurtje of aan de gevel ophangen. Daarnaast is deze vorm van verlichting ideaal om dat donkere plekje in de tuin wat meer licht te geven

  Het zijn net echte ijspegels

  Door de jarenlange ontwikkeling van ijspegelverlichting is deze steeds echter geworden en bij sommige vormen is het net of er echte (verlichte) ijspegels aan het dak hangen. Dit geeft een gezellig en winters gevoel. Bij Budget Kerstbomen hebben we een ruim assortiment aan ijspegelverlichting. Zo is er voor een ieder wat wils.

  Breng met ijspegelverlichting de gezelligheid naar buiten

  Zeer strenge winters met veel sneeuw en wekenlange vrieskou kennen we eigenlijk niet meer. Toch is dit het perfecte weertype tijdens de kerstperiode. Buiten is het dan ijskoud, terwijl je gezellig binnen rondom een gezellig verlichte kerstboom zit. Als het weer tijdens de kerstperiode dan toch niet meewerkt, dan moet je het zelf maar doen. Een van de dingen die je ziet bij zeer koud weer, zijn ijspegels, hangende aan de goot van je woning of schuur. Breng jij de voor- of achtertuin helemaal in kerstsfeer, dan mag ijspegelverlichting eigenlijk niet ontbreken. IJspegelverlichting geeft niet alleen een koude wintertuin aan, maar doordat het om verlichting gaat, creëer je ook veel gezelligheid.

  Verschillende soorten ijspegelverlichting kopen

  IJspegelverlichting is een vorm van verlichting die de vorm heeft van ijspegels. Met de huidige moderne verlichtingssoorten, zoals LED verlichting, is het mogelijk om de ijspegels op een zuinige manier te verlichten. Bovendien is LED verlichting een verlichtingssoort met een lange levensduur. Je hebt bij ijspegelverlichting kopen de keuze uit verschillende soorten modellen. Zo is er een snoer met ijspegelverlichting die je gemakkelijk aan de rand van de goot van de woning of schuur kunt monteren. Een lichtgordijn van verlichte ijspegels is wat langer van formaat, zodat het langere ijspegels lijken. IJsegelverlichting is ook verkrijgbaar in kortere snoeren voor in de bomen in je tuin. Heb je ijspegelverlichting over een lange afstand nodig, dan is het verstandig om te kiezen voor koppelbare ijspegelverlichting. Meerdere snoeren kun je dan met elkaar verbinden en je hebt maar één stopcontact nodig.

  Koop je goedkope ijspegelverlichting bij Budget Kerstbomen

  Wil jij ook een gezellige wintertuin creëren tijdens de kerstperiode? Dan is ijspegelverlichting noodzakelijk. Naast mooie verlichting die je in bomen en planten kunt hangen, versier je met ijspegelverlichting ook je woning of schuur. Ook al vriest het buiten helemaal niet, door ijspegelverlichting aan te brengen, simuleer je wel alsof het koud is en je dak volhangt met ijspegels. Koop je goedkope ijspegelverlichting bij Budget Kerstbomen, dan zorgen wij voor een snelle levering en kun jij bezig om je tuin gereed te maken voor de kerstperiode. 

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking