Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Maak je kerstboom mooi met de juiste kerstboomverlichting

  Met LED-verlichting haal je een gezellig gevoel in huis tijdens de donkere en koudere dagen. Bij reguliere kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes gemiddeld zo'n 7,5 cm. Bij micro-cluster verlichting ligt deze afstand lager op zo'n 2 cm en bij cl Toon meer

  Merken

  Kleur snoer

  Prijs

  -
  22 Producten

  LED-verlichting voor in je kerstboom

  Met LED-verlichting haal je een gezellig gevoel in huis tijdens de donkere en koudere dagen. Bij reguliere kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes gemiddeld zo'n 7,5 cm. Bij micro-cluster verlichting ligt deze afstand lager op zo'n 2 cm en bij clusterverlichting is de afstand korter dan 1 cm. Hiermee is de lichtopbrengst een stuk hoger bij clusterverlichting terwijl het snoer bij reguliere kerstverlichting een stuk langer is.

  Verschillende kleuren

  Kerstverlichting is beschikbaar in een groot aantal verschillende kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor verlichting met een witte kleur om het winterse thema helemaal compleet te maken. Mocht je toch iets warmers willen creëren kun je kiezen voor warm witte, of zelfs extra warm witte kerstverlichting. Houd je wel van wat afwisseling of wil je juist een heel kleurrijk thema benadrukken met kerst? Dan is multicolor kerstverlichting ideaal voor jou.

  Maak je kerstboom mooi met de juiste kerstboomverlichting

  Een kerstboom zonder kerstboomverlichting kan natuurlijk niet. Het zijn juist de lampjes die zorgen voor een mooie boom en voor veel gezelligheid en sfeer in huis. Kerstboomverlichting bestaat uit een snoer met hierop lampjes gemonteerd. Afhankelijk van de grootte van de kerstboom en je wens voor een bepaalde hoeveelheid verlichting in je boom, kun je kiezen uit snoeren met veel lampjes of weinig lampjes. De kleur van de lampjes is ook erg belangrijk. Veel mensen vinden warme verlichting heel belangrijk voor een kerstboom. Daarom kun je kiezen uit warm wit, extra warm wit, maar ook voor multicolor. Je kunt je kerstboom dan verlichten in heel andere kleuren en bij de sfeer laten passen die jij op dat moment wilt uitstralen.

  Welke soort kerstboomverlichting kopen?

  De afstand die de lampjes van elkaar hebben, zijn een belangrijk onderdeel waar je op moet letten bij kerstboomverlichting kopen. Hoe dichter de lampjes op elkaar zijn gemonteerd, des te beter lichtopbrengst is en des te gezelliger de aankleding van de kerstboom wordt. Bovendien heb je met lampjes die dicht op elkaar staan een minder lang snoer nodig. Daarom heb je de keuze uit drie soorten kerstboomverlichting. Bij de reguliere kerstboomverlichting staan de lampjes op 7,5 centimeter van elkaar. Ga je voor clusterverlichting, dan is de afstand een stuk korter, namelijk 1 centimeter. Bij micro-cluster verlichting is de afstand tussen de lampjes 2 centimeter. Daarnaast kun je ook kiezen voor koppelbare kerstboomverlichting. Hiermee kun je de meerdere strengen met elkaar verbinden, zodat je maar één stopcontact nodig hebt.

  Goedkope kerstboomverlichting kopen bij Budget Kerstbomen

  Als je nog kerstboomverlichting zoekt voor je kerstboom, dan doe je er goed aan om in de webshop van Budget Kerstbomen te kijken. Bij ons kies je uit diverse soorten goedkope kerstboomverlichting, met enkele tientallen lampjes tot vele honderden lampjes. Onze kerstboomverlichting is te koop in warm wit, extra warm wit of mulitcolor en bestellen gaat heel gemakkelijk online.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking