Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Micro-cluster kerstverlichting voor in de kerstboom

  Kerstverlichting is ideaal om meer sfeer naar jouw huis of tuin te halen tijdens winterse dagen. Micro-cluster verlichting is kerstverlichting waarbij de lampjes op het snoer zeer dicht op elkaar zitten in vergelijking met reguliere kerstverlichting. Toon meer

  Merken

  Geschikt voor

  Werkt op

  Kleur verlichting

  Lengte snoer

  Prijs

  -
  11 Producten

  Micro-cluster verlichting voor in je kerstboom

  Kerstverlichting is ideaal om meer sfeer naar jouw huis of tuin te halen tijdens winterse dagen. Micro-cluster verlichting is kerstverlichting waarbij de lampjes op het snoer zeer dicht op elkaar zitten in vergelijking met reguliere kerstverlichting.

  Micro-cluster verlichting of toch reguliere verlichting?

  Om jouw tuin of huis gezellig aan te kleden kun je gebruik maken van verschillende vormen verlichting. Bij reguliere kerstverlichting is de afstand tussen de lampjes gemiddeld zo'n 7,5 cm. Bij micro-cluster verlichting ligt deze afstand lager op zo'n 2 cm en bij clusterverlichting is de afstand korter dan 1 cm. Hiermee is de lichtopbrengst een stuk hoger bij clusterverlichting terwijl het snoer bij reguliere kerstverlichting een stuk langer is. Het aanschaffen van micro-cluster verlichting is zeker het overwegen waard als je meer gezelligheid buiten of in huis wilt halen. 

  Kleurrijke kerst

  Micro-cluster verlichting is te verkrijgen in verschillende kleuren en maten. Bij de Micro-cluster verlichting kan je kiezen tussen multicolor, warm wit en extra warm wit. Multicolor verlichting zorgt ervoor dat je een wel hele kleurrijke kerst krijgt, deze lampjes hebben ook nog diverse standen, hiermee kan je de lampjes ook laten knipperen. Warm witte micro-cluster verlichting zorgt voor een rustige, warme en sfeervolle kerst. Als je voor warm witte kerstverlichting kiest kan je weer meer kleur aanbrengen in de boom doormiddel van kleurrijke kerstballen. Met extra warm witte kerstverlichting zorg je nog net voor wat extra sfeer en warmte. Dit is dan ook de warmste kerstverlichting in ons assortiment.

  Goedkope micro-cluster kerstverlichting koop je bij Budget Kerstbomen

  Kies jij de komende kerst voor micro-cluster kerstverlichting dan weet je zeker dat je geniet van een hoop sfeer en gezelligheid in huis of juist in de tuin. De micro-cluster verlichting is niet alleen te gebruiken tijdens de kerst, maar ook de rest van het jaar. Naast het decoreren van jou kerstversiering is deze verlichting ook goed te gebruiken als decoratie in de vensterbank, een kamerplant, een tuinplant, aan de rand van de schuur of onder de overkapping. Wij verkopen micro-cluster verlichting op batterij of met een stekker. Bij Budget Kerstbomen ben je na de kerst ook nog aan het goede adres om micro-cluster verlichting aan te schaffen en dit uiteraard tegen een scherpe prijs. Geniet na aanschaf van deze mooie verlichting van veel sfeervolle en verlichte dagen.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking