Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Disclaimer

  Bij het zoeken en het gebruiken van deze website, betekent dat de gebruiker de kennis heeft en/of kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden van Budget Kerstbomen, deze ook te begrijpen en daarmee ook akkoord te gaan.

  Intellectueel eigendom

  Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Budget Kerstbomen is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Budget Kerstbomen.

  Indien van toepassing

  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Budget Tuinmeubelen te mogen claimen of te veronderstellen.

  Budget Kestbomen streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande medeling. Budget Kerstbomen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

  Wijzigingen

  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van Budget Kerstbomen op deze pagina.

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking